Početna SIGURNOST - ZAŠTITA PODATAKA

SIGURNOST - ZAŠTITA PODATAKA

Plaćanje

Naručene usluge kupac će prodavatelju platiti virmanskom uplatom na internetskoj stranici prodavatelja ili kreditnom, odnosno debitnom karticom preko sustava payway t-com Raiffaisen bank Austria d.d. , Visa, MasterCard ili Maestro karticama.

        


Izjava o sigurnosti kod plaćanja

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). Sigurnost plaćanja jamče i programi – Jamstvo sigurne online kupnje, MasterCard® SecureCode™ i Verified by Visa.

  


Izjava o privatnosti podataka

EMPORIUM d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici EMPORIUM d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.