Početna OPĆI UVJETI

OPĆI UVJETI

UVJETI POSLOVANJA

Jamčimo Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac.Ako ipak niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik/ Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja (PDF)

Prodavatelj je tvrtka EMPORIUM d.o.o. Zagreb, Nike Grškovića 48.Krajnji korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice, internet bankarstvom, općom uplatnicom ili pouzećem.

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe HP Express, a uobičajeno vrijeme isporuke je 2-3 radna dana (vrijeme isporuke počinje teći sljedeći radni dan nakon predaje narudžbe u web trgovini). 
Emporium.hr je registrirana domena tvrtke Emporium d.o.o.

POVRAT I ZAMJENA ROBE

Proizvode (povrat ili zamjena) potrebno je dostaviti na adresu: Emporium d.o.o., Velika cesta 97, 10 020 Zagreb

POVRAT SREDSTAVA

Sukladno zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se roba šalje dostavnom službom), ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to, u roku 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke posljednjeg proizvoda iz narudžbe.Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom linku:
standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora (PDF)

Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći spomenuti obrazac ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupati ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima.Povrat uplaćenog iznosa izvršiti ćemo nakon što je roba vraćena.Povrat robe morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.
Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može nam se obratiti na tel. 01 6254 600 ili e-mail adreesu: info@emporium.hr radi obavjesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.Vraćeni proizvod mora biti neoštećen, s odgovarajućim originalnim etiketama, privjesnicama i deklaracijom.

ZAMJENA ROBE

Kupac može reklamirati proizvod osobno ili ga poslati na adresu tvrtke Emporium d.o.o.. Adresa za povrat robe koja se želi zamijeniti je: Emporium d.o.o., Velika cesta 97, 10 020 Zagreb.Ukoliko je razlog zamjene oštećena ili neispravna roba, zamjena ide na račun trvrtke Emporium d.o.o., a ukoliko je riječ o zamjeni robe zbog želje kupca, kupac šalje robu o svom trošku.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavne službe, ali će u dogovoru s njima osigurati najbolju moguću uslugu za svakog kupca.Ako prilikom preuzimanja robe kupac primjeti bilo kakvo oštećenje dužan je reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta te istu javiti pismenim putem na e-mail: info@emporium.hr

PRAVO NA OTKAZIVANJE NARUDŽBE

I trgovac (Emporium) i kupac mogu iskoristiti pravo na raskid ugovora (otkaz narudžbe) prije slanja robe na isporuku, uz povrat prethodno uplaćenih sredstava.Ukoliko trgovac (Emporium) iz bilo kojeg razloga ne može isporučiti plaćenu robu, kupcu se nudi zamjenski artikl a ukoliko ga kupac ne želi, uplaćena sredstva se u cijelosti vraćaju kupcu.
Ukoliko kupac odluči raskinuti ugovor (otkazati narudžbu) prije nego je roba poslana na isporuku, povrat sredstava ću biti izvršen u roku 3 (tri) radna dana.
Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu nakon što je roba poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku 3 (tri) radna dana nakon primitka povrata robe od strane kupca, umanjen za trošak dostave.

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

Prilikom registracije svaki korisnik se automatski prijavljuje na naše novosti (newsletter).Ukoliko ne želite primati naš naše novosti (newsletter) slobodni ste u bilo kojem trenutku odjaviti se s liste primatelja. Ukoliko niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše novosti i obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter na početnoj stranici naše web trgovine.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Internet trgovina emporium.hr (Emporium d.o.o.) omogućuje kupcima da mogu podnositi pisane prigovore na sljedeći način:

-putem pošte na adresu: Emporium d.o.o., Velika cesta 97, 10020 Zagreb

-na e-mail adresu: info@emporium.hr

-na telefax broj 01 6254610

Na sve primjedbe i prigovore odgovoriri ćemo u roku od najviše 15 dana.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Emporium d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Emporium d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Za sigurnost plaćanja i Vaših podataka brine se T-Com Payway, usluga online autorizacije kreditnih kartica T-Coma. T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podatka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). To znači da mi nemamo uvid u Vaš broj kartice, nego to ima samo kartična kuća - vlasnik kreditne kartice. 

trebate pomoć ili imate pitanja? +385 1 6254 600