Početna O nama

O nama

Emporium d.o.o. tvrtka osnovana 1991. godine u Zagrebu, posvećena je proizvodnji kvalitetne odjeće za bebe i djecu. Zahvaljujući postavljenim visokim standardima i velikom trudu svih zaposlenika, tijekom 27 godina poslovanja tvrtka je izrasla u jednog od vodećih proizvođača i distributera dječje odjeće, pribora i igračaka za djecu u Hrvatskoj. 

Najpoznatiji smo po našim robnim markama “Nina Nana”“Koki” i “Niki” čije kolekcije mame pamte, a bebe i djeca ih rado nose u svim prigodama. No, nemojmo zaboraviti i robu iz naših distributerskih programa super kvalitete i dizajna; “Baby Bol”, “Dirkje”, “K’not so Bad”, “K’s Kids”, i “David Fussenegger”. Kroz mrežu malih i specijaliziranih trgovina u vašim mjestima, kao i preko naše outlet trgovine, ove su linije našle put do vas, pri čemu smo osim kvalitete prepoznati i po super cijenama.

U prosincu 2012. godine pokrenuli smo i web-trgovinu, www.emporium.hr. Kao potvrdu našeg truda i rada osvojili smo nagrade Web trgovac godine u kategorijama “Dječja oprema i igračke” (2016. godine) i “Djeca i obitelj” (2018. godine). Posebno smo ponosni što ste nam dodjelili 385 od ukupno 400 mogućih bodova u kategoriji “Ocjena zadovoljstva kupaca”, te vas je 95% izjavilo da bi rado preporučilo Emporium web trgovinu prijateljima. Hvala vam što na taj način prepoznajete naš entuzijazam i ljubav prema ovom poslu.

Od 2018.godine posjedujemo i Safe.Shop certifikat koji osigurava sigurnu kupovinu temeljem globalnog kodeksa ponašanja.

Svi u Emporiumu gajimo veliku ljubav prema djeci i  pažljivo biramo odjeću za naše “male kupce”.

Naša misija je izrada kvalitetne, udobne, moderne i sigurne dječje odjeće. Dječji osmjeh nam je najveća zahvala!