Početna O nama

O nama

Emporium d.o.o. tvrtka osnovana 1991. godine u Zagrebu, posvećena je proizvodnji kvalitetne odjeće za bebe i djecu. Zahvaljujući postavljenim visokim standardima, velikom trudu svih zaposlenika, te prilikama na tržištu, tijekom 27 godina poslovanja tvrtka je izrasla u jednog od vodećih proizvođača i distributera dječje odjeće, pribora, igračaka i opreme za djecu u Hrvatskoj. 

Vjerujemo da smo najpoznatiji po našim robnim markama “Nina Nana”“Koki” i “Niki” čije kolekcije mame pamte, a bebe i djeca ih rado nose u svim prigodama - u šetnji gradom, u vrtić i školu, u svečanim prilikama.
No, nemojmo zaboraviti i robu iz naših distributerskih programa provjerene kvalitete i modernog dizajna; “Baby Bol”, “Dirkje”, “K’not so Bad”, “K’s Kids”, i “David Fussenegger”. Kroz mrežu malih i specijaliziranih trgovina u vašim mjestima, kao i preko naše outlet trgovine ove su linije našle put do vas, pri čemu ste osim kvalitete i aktualnog stila prepoznali i pristupačne cijene.

U prosincu 2012. godine, prateći trendove u trgovini, pokrenuli smo web-trgovinu, www.emporium.hr, koja je svake godine sve kvalitetnija i bolja. Kao potvrdu našeg truda i rada osvojili smo nagrade Web trgovac godine u kategorijama “Dječja oprema i igračke” (2016. godine) i “Djeca i obitelj” (2018. godine).
Posebno smo ponosni što ste nam vi, naši kupci, dodjelili 385 od ukupno 400 mogućih bodova u kategoriji “Ocjena zadovoljstva kupaca”, te je 95% vas izjavilo da bi rado preporučilo prijateljima Emporium web trgovinu. Hvala vam što na taj način prepoznajete naš entuzijazam i ljubav prema ovom poslu.
Od ove godine, 2018.godine, posjedujemo i Safe.Shop certifikat koji osigurava sigurnu kupovinu temeljem globalnog kodeksa ponašanja.

Ipak, danas ne bismo bili tu gdje jesmo da u Emporiumu ne gajimo veliku ljubav prema djeci i odjeći koju izrađujemo za “male kupce”.

Naša misija je izrada kvalitetne, udobne, moderne i sigurne dječje odjeće. Dječji osmjeh nam je najveća zahvala!

 

trebate pomoć ili imate pitanja? +385 1 6254 600