Početna O nama

O nama

Draga čitateljice/ dragi čitatelju,
veseli nas vaša znatiželja da saznate tko smo i što smo. Zato smo za vas pripremili kratku priču o nama :).

Mi smo Emporium d.o.o. tvrtka osnovana 1991. godine u Zagrebu koja je posvećena proizvodnji kvalitetne odjeće za bebe i djecu. Zahvaljujući postavljenim visokim standardima, velikom trudu svih zaposlenika te prilikama na tržištu, tijekom 25 godina poslovanja tvrtka je izrasla u jednog od vodećih proizvođača i distributera dječje odjeća i pribora u Hrvatskoj. 

Vjerujemo da smo vama najpoznatiji po našim robnim markama “Nina Nana”, “Koki” i “Niki” čijim se novim kolekcijama mame vesele svakih nekoliko mjeseci, a bebe i djeca ih rado nose u svim prigodama - od šetnji gradom, vrtića i škola, pa čak i u svečanim prilikama. No, nemojmo zaboraviti i robu iz naših distributerskih programa koja se diči višegodišnjom provjerenom kvalitetom i modernim dizajnom - “Girandola”, “K’s Kids”, “Baby Face”, “Dirjke” i “K’not so Bad”. Kroz mrežu malih trgovina u vašim ulicama našle su put do vas koji ste osim kvalitete i aktualnog stila prepoznali i pristupačne cijene.

Ipak, danas ne bismo bili tu gdje jesmo da u Emporiumu ne gajimo veliku ljubav prema djeci i odjeći koju izrađujemo za “male kupce”.

Naša misija je izrada kvalitetne, udobne, moderne i sigurne dječje odjeće. Dječji osmjeh nama je najveća zahvala!

 

trebate pomoć ili imate pitanja? +385 1 6254 600