Početna KAKO SE REGISTRIRATI?

KAKO SE REGISTRIRATI?

Prije prve narudžbe proizvoda, potrebno je registrirati se kao kupac klikom na REGISTRACIJA.

Za svaki sljedeći dolazak na stranicu, dovoljno je prijaviti se na PRIJAVA, ako želite napraviti narudžbu. Klikom na odabrane proizvode te njihovu veličinu i potvrdom na KUPI puni se vaša KOŠARICA. Proizvode iz košarice možete izbrisati i ubacivati nove.

Kada napravite konačni odabir proizvoda, za zaključivanje narudžbe potrebno je kliknuti na DOVRŠI KUPOVINU, nakon čega birate način plaćanja. Nakon zaključivanja narudžbe biti će vam ponuđena opcija plaćanja karticama ili plaćanje po predračunu te će na vašu e-mail adresu stići potvrda narudžbe. Kod odabira opcije plaćanja po predračunu, potrebno je uplatu izvršiti na temelju dobivenog predračuna u navedenom roku.

Po izvršenoj uplati, vaša se narudžba pakira i dostavlja na naznačenu adresu. Ukoliko je naručeni proizvod rasprodan, poslati ćemo vam informaciju na vašu e-mail adresu i ponuditi opciju narudžbe drugog proizvoda  ili povrat novca ukoliko je već izvršena uplata. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.

Želite primati tjedni mail s posebnim pogodnostima?