0 Košarica
0

Naša web trgovina je zatvorena za narudžbe. Više informacija uskoro!

Početna Blog Top 5 igračaka za dvorište ili otvoreni prostor

Top 5 igračaka za dvorište ili otvoreni prostor

Datum objave: 25. 05 2018.

1. Mini gol za male nogometne zvijezde

Baby Go Go Goal! idealna je igračka za otvoreni prostor – lagana je za transport, ne zauzima puno mjesta, izrađena je od vodootpornog materijala i ima dvostruku funkciju. 

S jedne strane nalazi se nogometni gol u koji djeca mogu „napucavati“ loptu na napuhavanje ili neku mekšu loptu. S druge strane se nalaze otvori označeni bojama i brojevima u koje djeca trebaju ubaciti loptice. 

Igračka je odlična za poticanje grube kao i fine motorike, ali ima i edukativnu komponentu (učenje razlikovanja boja i brojeva). Primjerena je za djecu stariju od 2 godine. 

2. Kuglanje je cool

Set Colorful Bowling Friends sastoji se od 6 čunjeva u obliku preslatkih životinja jarkih boja i lopte promjera 10 cm, tako da savršeno stane djetetovu ruku. 

Pravila ove igre su jednostavna – oboriti čim više čunjeva! Igra je idealna za manju grupicu djece ili parove, a može se koristiti u zatvorenom prostoru kao i na otvorenom. Igračke su izrađene od mekane plastike i lako se održavaju.

Igra je namijenjena djeci od godinu dana starosti pa nadalje. 

3. Dobro došli u magičnu kućicu!

Pop Up Magic Tent nije samo kućica već ujedno i dućan (s pomičnim prozorom koji se otvara), bazen s lopticama i meta za gađanje lopticama. Kućica se u jednom potezu složi u praktičnu torbicu u kojoj ju možete nositi.

Ima vrata te 2 prozora koji se mogu otvoriti baš kao i krov koji se odvaja od ostatka kućice. Dolazi u setu s 20 loptica. 

Pogodna je za igru u zatvorenom prostoru kao i na otvorenom. 

4. Baci prsten, ulovi Patricka i prijatelje

Patrick 'N Friends Ring Toss je drvena igračka koju dijete može koristiti u zatvorenom prostoru kao i vani. Sastoji se od 6 čunjeva na stalku (odnosno Patricka i 5 prijatelja koji imaju imena!) koji su ujedno i slagalica te kolutova za bacanje

Igra je idealna za razvoj grube motorike kao i koordinacije oko-ruka, ali i socijalnih vještina. 

5. Kuc, kuc! Gdje su kocke?

Nakon igara koje zahtijevaju puno fizičke aktivnosti, dobro je pustiti dijete da se malo "ohladi". Naravno, to ne znači da igra prestaje! Mirniju i fokusiraniju igru osigurat će Knock Knock Blocks. Ovaj set sastoji se od 16 dijelova i pripadajuće torbice u koju se kocke mogu spremiti.

Kocke su izrađene od tkanine veoma intenzivnih boja. Mogu se slagati na bezbroj načina, lagane su i veoma interaktivne jer sadrže niz različitih tekstura i efekata. 

Mogu ih koristiti djeca već od 6 mjeseci starosti, u zatvorenom kao i na otvorenom. 

Zatvori

Emporium d.o.o. koristi kolačiće da bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo, da bi provodio redovne analize komunikacije i da bi zajedno s Vama mogao koristiti društvene mreže. Više o kolačićima.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel
Hotjar