0 Košarica
0

Naša web trgovina je zatvorena za narudžbe. Više informacija uskoro!

Početna Blog Što pokloniti djeci za blagdane, a što bolje izbjeći?

Što pokloniti djeci za blagdane, a što bolje izbjeći?

Datum objave: 09. 12 2016.

Stvari koje je dobro izbjeći kupiti

Plišane igračke
Kada idemo u goste rado poklanjamo plišance. Baš iz tog razloga djeca ih često imaju previše i nisu oduševljena kada im poklonimo još jedan. Ipak, istina je da se djeca često vežu na jednu plišanu igračku od koje se onda ne odvajaju. 

Ako se ipak odlučite na kupovinu ovakvog poklona, kupite plišanac koji je od kvalitetnog materijala i lako se održava (pranjem u vešmašini). Primjer kvalitetne plišane igračke je naš Patrick poznatog i nagrađivanog brenda K’s Kids.

Slatkiši
Slatkiše volimo svi - i mali, i veliki. Ipak, jasno je da slatkiši, osobito u većim količinama ugrožavaju zdravlje. Osobito za blagdane djeca dobe previše slatkiša, što nerijetko dovodi do probavnih smetnji i agresivnog ponašanja. Mi smatramo da ih je bolje izbjeći kupiti, što opet ne znači da klinci u njima neće moći uživati.
Bake i djedovi će se za to već pobrinuti ;).

“Neprikladna” odjeća
Odjeća s volančićima, vrpcama i sitnim gumbićima jeste slatka, ali je i nepraktična. Osim što dijete može nehotice progutati gumb ili se ozljediti, ovakva je odjeća teška za održavanje. Kvalitetna pamučna trenirka podstavljena felpom srednje debljine ili pamučna haljina dugih rukava s debljim štramplama puno je bolji izbor, čak i za poklone.


Igračke bez “CE” certifikat
Da bi se mogli prodavati u Europskoj uniji, mnogi proizvodi moraju nositi oznaku “CE”. Takva oznaka dokazuje da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve u području sigurnosti, zdravlja i okoliša. Oznaka mora biti vidljiva, čitljiva i neizbrisiva.

Nažalost, zbog krivotvorenja ili zlouporaba u označavanju, nema stopostotnog jamstva da je proizvod koji nosi “CE” oznaku siguran. Zloporabu ćete izbjeći kupujete li uprovjerene robne marke. Marka igračaka K’s Kids jedna je od sigurnih i provjerenih robnih maraka koja je zaradila brojne nagrade za svoju kvalitetu.

Što kupiti da i klinci i vi budete zadovoljni?

Glazbene igračke 
Kada se tek krenu upoznavati sa svijetom oko sebe, glazbene igračke bebama su pavi hit! Odlično je što su izrađene tako da ih možemo postaviti iznad krevetića, na ogradu sigurnosnog vrtića, ali ih uzeti i na spavanje kako se vaša djeca uz laganu ambijentalnu svjetlost koja iz njih proizlazi ne bi bojala mraka.

glazbene igračke emporium

Glazbene igračke za djecu mlađeg uzrasta trebale bi imati umirujuću glazbu koja će pomoći djetetu da se zabavi ili zaspe, a ne da se prepade.
Ove edukativne igračke potiču razvoj osjetila i inteligencije djeteta. 

Drvene igračke
Drvene igračke zdravije su od plastičnih i zato ih volimo. Osim toga, takve su igračke češće didaktičke te potiču razvoj kreativnih, mentalnih i motoričkih sposobnosti djeteta. 

Pogledajte koje drvene igračke nudimo u Emporiumu - oduševit ćete se “na prvu”. 

Dodatak igrački koju već imaju
U ljudskoj je psihologiji da volimo skupljati kolekcije. Ima li vaša djevojčica jednu barbie, željet će ih više. Imaju li klinci legaće, o da, htjet će osim vatrogasne postaje i policijsku, i postaju hitne pomoći.

I naš slavni Patrick ima svoju kolekciju pa tako osim plišanca možete nabaviti didaktičku drvenu igračku, kreativnu slagalicu, zvečku, dodatak za putovanje i slično.

Podarite nešto praktično
Odjeća jeste praktična, no djeci nije uvijek zabavna. Želite li podariti nešto praktično i zanimljivo, tu su simpatični setovi za jelo (ako je slavljenik beba), ali i djeji kišobrani, kabanice i praktični ruksaci.

dječje kišne kabanice i kišobrani

Igračke i odjeća s likovima iz crtića pravi su hit!
Djeca obožavaju gledati crtiće i imaju svoje najdraže junake i junakinje. Iznenadite li ih predmetom s likom najdražeg junaka, veselje neće izostati ;).

Emporium vam želi siguran i sretan šoping! :)

Pročitaj i ostale članke s bloga

Zatvori

Emporium d.o.o. koristi kolačiće da bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo, da bi provodio redovne analize komunikacije i da bi zajedno s Vama mogao koristiti društvene mreže. Više o kolačićima.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel
Hotjar