Početna Blog Stigla je nova proljetno/ljetna kolekcija 2018!

Stigla je nova proljetno/ljetna kolekcija 2018!

Datum objave: 20.03.2013

Pogledajte dio artikala iz ponude koju nudimo u novoj kolekciji Proljeće/ljeto 2018!

 

Stigla je nova kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2018! Moderna baby i dječja odjeća, kvalitetom izrade i izborom materijala prilagođena je maksimalnoj udobnosti djeteta. Provjerite na našoj web stranici!

 

Brandovi "Knot so Bad", "Dirkje" i "Baby Bol"

Najjači brandovi vodećih proizvođača odjeće i tekstila, s pedeset godina tradicije u proizvodnji odjeće za bebe i djecu. Kvalitetom i modernim dizajnom našli su mjesto na tržištima Europske unije i Sjeverne Amerike. Brandovi je cijenjeni po iznimnoj kvaliteti te prepoznatljivom i veselom dizajnu.

Kolekcija proljeće/ljeto 2018.

Kolekcija se sastoji od 3 programa: Baby (0-24 mj), Mini (6mj-4god) i Junior (3-12 god). Odjeća je izrađena je od najkvalitetnijih materijala prilagođenih udobnosti djeteta. Karakterizira je visoka kvaliteta izrade te iznimna posvećenost detaljima, tako da je velik dio kolekcije pogodan za svečanije prigode.

Svečane haljine za djevojčice

Iz kolekcije izdvajamo svečane haljine za djevojčice. Izrađene su od pamučnih i lanenih materijala te udobnih mješavina, koji osiguravaju prozračnost i udobnost u nadolazećim toplijim danima. Osim materijalima, haljine su krojevima, aplikacijama te ukrasnim detaljima prilagođene svečanijim prigodama. 

 

 

 

 


  

 

trebate pomoć ili imate pitanja? +385 1 6254 600