0 Košarica
0

Naša web trgovina je zatvorena za narudžbe. Više informacija uskoro!

Početna Blog Safe.Shop certifikat za Emporium.hr - još jedna potvrda sigurnosti i kvalitete

Safe.Shop certifikat za Emporium.hr - još jedna potvrda sigurnosti i kvalitete

Datum objave: 16. 02 2018.

Među prvima u Hrvatskoj, uspješno smo prošli testiranja, zadovoljili sve potrebne kriterije te dobili Safe.Shop globalnu oznaku povjerenja.

Što je Safe.Shop certifikat 

Riječ je o globalnoj oznaci povjerenja, čiju uslugu certificiranja od ove godine nudi i eCommerce Hrvatska, krovna domaća udruga web trgovina. Safe.Shop certifikat osigurava sigurnu kupovinu temeljem globalnog kodeksa ponašanja, a odnosi se i na kupce van zemlje. 

Upravo to razlikuje Safe.Shop certifikat od ostalih oznaka povjerenja, onih na nacionalnoj razini, koje su oblikovane prema lokalnim zakonima, sigurnosti kupovine ili pak financijske pouzdanosti. S obzirom na to da se navedeni kriteriji mogu razlikovati među zemljama, Safe.Shop nadilazi nacionalnu razinu i uvodi globalni standard, ali praćen lokalnim kriterijima. 

Emporium - sigurna i stabilna web trgovina

Kako je riječ o globalnoj potvrdi, drago nam je što naše poslovanje nudi zadovoljstvo i sigurnost svakom našem kupcu, kako unutar tako i izvan granica Hrvatske.
Svi naši postojeći kupci znaju da ih uvijek stavljamo na prvo mjesto te da osim sigurne kupovine, nudimo i povoljne cijene i brzu dostavu samo kvalitetnih proizvoda. Ponosni smo što ovim certifikatom možemo našim kupcima jamčiti dodatnu sigurnost.

Zatvori

Emporium d.o.o. koristi kolačiće da bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo, da bi provodio redovne analize komunikacije i da bi zajedno s Vama mogao koristiti društvene mreže. Više o kolačićima.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel
Hotjar