0 Košarica
0

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn

Početna Blog Safe.Shop certifikat za Emporium.hr - još jedna potvrda sigurnosti i kvalitete

Safe.Shop certifikat za Emporium.hr - još jedna potvrda sigurnosti i kvalitete

Datum objave: 16. 02 2018.

Među prvima u Hrvatskoj, uspješno smo prošli testiranja, zadovoljili sve potrebne kriterije te dobili Safe.Shop globalnu oznaku povjerenja.

Što je Safe.Shop certifikat 

Riječ je o globalnoj oznaci povjerenja, čiju uslugu certificiranja od ove godine nudi i eCommerce Hrvatska, krovna domaća udruga web trgovina. Safe.Shop certifikat osigurava sigurnu kupovinu temeljem globalnog kodeksa ponašanja, a odnosi se i na kupce van zemlje. 

Upravo to razlikuje Safe.Shop certifikat od ostalih oznaka povjerenja, onih na nacionalnoj razini, koje su oblikovane prema lokalnim zakonima, sigurnosti kupovine ili pak financijske pouzdanosti. S obzirom na to da se navedeni kriteriji mogu razlikovati među zemljama, Safe.Shop nadilazi nacionalnu razinu i uvodi globalni standard, ali praćen lokalnim kriterijima. 

Emporium - sigurna i stabilna web trgovina

Kako je riječ o globalnoj potvrdi, drago nam je što naše poslovanje nudi zadovoljstvo i sigurnost svakom našem kupcu, kako unutar tako i izvan granica Hrvatske.
Svi naši postojeći kupci znaju da ih uvijek stavljamo na prvo mjesto te da osim sigurne kupovine, nudimo i povoljne cijene i brzu dostavu samo kvalitetnih proizvoda. Ponosni smo što ovim certifikatom možemo našim kupcima jamčiti dodatnu sigurnost.