0 Košarica
0

Naša web trgovina je zatvorena za narudžbe. Više informacija uskoro!

Početna Blog Pazite jedni na druge i ostanite zdravi!

Pazite jedni na druge i ostanite zdravi!

Datum objave: 26. 03 2020.

Koja strašna i čudna vremena. Teško je naći prave riječi za situaciju u kojoj se nalazimo. Ovo je zaista samo trenutak u našim životima koji sada izgleda jaako dugačak. Nešto čega se naši klinci vjerojatno neće niti sjećati.

 

Moguće je da nekima od vas izgleda neprimjereno što prikazujemo slike naše dječje odjeće koja sada nije visoko na listi želja. 

 

Međutim, ta odjeća je već kod nas (došla je puno prije dolaska virusa), fotografije su već odavno snimljene i naš web shop je pun šarene odjeće. 

Nadamo se da će vas barem naše slike na kratko razveseliti i odvesti u neke ljepše misli. 

 

Sigurnost naših kupaca i djelatnika nam je najvažnija, te smo stoga zatvorili našu outlet trgovinu i nastavljamo raditi samo preko web shopa.

Ekipa iz web shopa podijeljena je u dva tima koji rade u tjednim smjenama i pažljivo primjenjujemo sve sigurnosne upute Stožera za nacionalnu sigurnost i Ministarstva zdravstva RH.

 

Dajemo sve od sebe da održimo naš web shop i skladište u pogonu te izvršimo sve isporuke na vrijeme i sigurno.

Pazite na sebe, svoju obitelj, prijatelje i ...

OSTANITE DOMA!

Zatvori

Emporium d.o.o. koristi kolačiće da bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo, da bi provodio redovne analize komunikacije i da bi zajedno s Vama mogao koristiti društvene mreže. Više o kolačićima.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel
Hotjar