Početna Blog Otvorili smo web shop!

Otvorili smo web shop!

Datum objave: 03.09.2012

Otvorili smo web shop! 

Sada iz udobnosti vlastitog doma, u svega par klikova, možete odjenuti Vaše dijete ili pak kupiti poklone za rođendane ili nadolazeće blagdane! Oduševiti će Vas veliki izbor odjeće i igračaka, a darujemo i popust od 25% na svu odjeću u našem novom web-shopu!

Prednosti kupovine putem web-shopa

Brzina i ugodnost

Kupovina putem web-shopa ugodna je i brza, nema nepotrebnog gubitka vremena i dodatnog stresa koji zahtjeva kupovina u shopping centrima.

Iz topline i udobnosti vlastitog doma možete obaviti kupovinu odjeće i igračaka za Vaše dijete. Također, to će Vam uvelike olakšati kupovinu poklona u ovo predbožićno vrijeme, kao i kupovinu poklona za rođendane, krštenja i ostale svečane prigode!

Za novopečene mame to je jako važno, jer nemaju ni snage ni vremena odlaziti u kupnju, a putem web-shopa sve mogu obaviti brzo i ugodno, za svoju bebu odabrati kvalitetnu odjeću izrađenu od najfinijeg brušenog pamuka iz "nina nana" kolekcije. Također, u našem web-shopu veliki je izbor nagrađivanih "K's kids" igračaka i kolica za bebe.

Sigurnost

Kupovina putem web-shopa potpuno je sigurna jer T- Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

Bezuvjetna garancija

Također, nije prisutan nikakav rizik sa Vašee strane  jer Vam nudimo Našu bezuvjetnu garanciju, što znači da, u slučaju da ste nezadovoljni naručenim artiklom, jednostavno ga možete vratiti ili zamijeniti ! Samo Vas molimo da vratite neoštećen proizvod u roku 10 dana, sa priloženim računom.

Dostava

Potrudilii smo se osigurati dostavu pogodnu za sve i zato možete izabrati dostavu na kućnu adresu putem HP Expressa, ili možete podići svoj paket na bilo kojem kiosku Tiska koji izaberete. Također, možete preuzeti paket i osobno u našoj tvrtci na adresi: Velika cesta 97, 10020 Zagreb ( Odra ). Kako doći do nas?

Dodatni popusti, savjeti i pokloni

Na našem web-shopu uvijek ćemo Vas razveseliti popustima na određene proizvode, savjetima i poklonima !

Na našem blogu odgovoriti ćemo na sva Vaša pitanja koja nam možete slati na info@emporium.hr, a također ćete imati mogućnost skidati originalne Božićne čestitke i slati ih putem maila, ili ih  isprintati i pokloniti obitelji i prijateljima !

Jednostavno pretraživanje i kupovina

Potrudili smo se za Vas napraviti web-shop u kojem je vrlo jednostavno naći željene artikle. Svu odjeću i igračke možete naći na početnoj stranici gdje su složeni u 6 osnovnih grupe: novorođenčad i bebe ( 0-6 mj.) , baby dječaci ( 6-36 mj. ) , baby djevojčice ( 6-36 mj. ), dječaci ( 2-14 god. ), djevojčice ( 2-14 god.) te K's kids igračke.Jednim klikom možete otvoriti bilo koju od grupa i pokazati će se izbornik u kojem možete kliknuti na željenu grupu, npr. majice, trenirke, jakne..itd. Kada otvorite bilo koji artikl, sa desne strane ćete naći artikle koje predlažemo uz osnovni artikl, kao i gumbe "Kako odabrati pravu veličinu?" i "Čišćenje i održavanje". Uz svaki artikl je i kratki opis, izbor veličina te sastav materijala.

Sam proces kuovine je vrlo jednostavan i brz, i mi Vas vodimo korak po korak!

Dobrodošli!

trebate pomoć ili imate pitanja? +385 1 6254 600