0 Košarica
0

Naša web trgovina je zatvorena za narudžbe. Više informacija uskoro!

Početna Blog Napravite svoj adventski kalendar!

Napravite svoj adventski kalendar!

Datum objave: 23. 11 2015.

1. Što je potrebno za izradu?

-škare, ljepilo, tube toaletnog papira (ili karton za izradu vlastith kutijica), šareni konac (vuna, špaga) i kolaž papir

Ako ne možete sakupiti toliko tuba toaletnog papira, predlažemo da sami napravite kutijice prema slici dolje.

A možete ih i kombinirati- koliko sakupite rola toliko napravite kutijica, a ostatak kutijica napravite sami- biti će još veselije!

 

 

 

 

 

 

 

2. toaletnu tubu savijte na oba kraja tako da dobijete "poklopac" koji će se lako otvoriti, umetnite poklončić unutra te zamotajte šarenom vrpcom i povežite šarenim koncem (vunom ili špagom).

Ovako bi otprilke trebala izgledati jedna kutijica, ali mi vjerujemo da Vi možete i puno bolje!!

Ideje za poklončiće: slatkiš, ukras za bor, pjesmica, figurice, odlazak na neku zabavnu aktivnost (šetnja, klizanje, kino..) - dajte mašti na volju, Vi najbolje znate što Vaša djeca vole :)

 

 

 

 

 

 

3. i...svih 24 kutijica je izrađeno..prekrasno!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shema za izradu kutijica (ako ne možete sakupiti dovoljno tuba toaletnog papira):

I JOŠ IDEJA...

Još jedna dobra ideja za adventski kaledar od tuba toaletnog papira- tube zamotate u tkaninu ili papir te zavežete koncem s obje strane ( nemojte zaboraviti ubaciti poklončiće) i naravno, nalijepite brojeve:

Ili, još jednostavnije, a ipak veselo i originalno: poklončiće zamotajte u komadiće tkanine (najbolje da izrežete krugove od tkanine), na vrhu povežite trakom ili koncem i objesite na grane ili špagu koju ćete razapeti na nekom pogodnom mjestu. Ne zaboravite lampice!

Odlična ideja za potpuno otkačeni adventski kalendar- sakupite 24 različite šarene čarapice svoje djece te ih pomoću štipaljki objesite na špagu-sve što još treba su krugovi s brojevima koje lako naljepite pomoću selotejpa:

...ili sami napravite kuverte/ vrećice od šarenog papira i objesite ih štipaljkama na špagu koju ćete razapeti na prozor, zid, iznad kamina (kao na filmu..) ...

  

Odlična ideja za vješanje poklončića je i drvena daska na koju možete zalijepiti drvene štipaljke, sve mogu obojiiti i ukrasiti djeca prema vlastitoj inspiraciji.:

Želimo Vam veselo, kreativno i nezaboravno druženje!

 

 

 

 

Zatvori

Emporium d.o.o. koristi kolačiće da bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo, da bi provodio redovne analize komunikacije i da bi zajedno s Vama mogao koristiti društvene mreže. Više o kolačićima.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel
Hotjar