0 Košarica
0

Naša web trgovina je zatvorena za narudžbe. Više informacija uskoro!

Početna Blog Napravite s djecom girlandu od zečića za Uskršnje blagdane!

Napravite s djecom girlandu od zečića za Uskršnje blagdane!

Datum objave: 18. 03 2016.

Sve što vam treba su škare, ljepilo, olovka, špaga ili uska traka, te šareni papiri, kartoni ili komadići tkanine ili filca!

1. Prvo nacrtajte zečiće na raznobojnim papirima, kartonima, tkanini ili filcu, što već imate pri ruci. Kao predložak za zečića možete koristiti sliku na dnu bloga (samo je isprintajte u željenoj veličini i izrežite) ili neka dijete samo nacrta zečića kakvog želi!

2. pomoću bušilice za rupe izbušite jednu ili dvije rupe i provucite špagu ili usku traku:

    

3. i sada zečićima samo fali repić! Možete ga napraviti od kugle vate ili ako imate malo više vremena i klupko vune, možete sami napraviti bombicu od vune!

Bombicu od vune je lako napraviti pomoću vilice ili jednostavno pomoću nekoliko prstiju (ako želite manju bombicu koristite 1 ili 2 prsta, a za veću bombicu-rep koristite 3 prsta):

     

Repiće zalijepite na zečiće i to je to! 

        

      

Naša girlanda od zečića kojom smo ukrasili Emporium outlet trgovinu :):

   

 

 

Predložak za zečića koji možete isprintati:

Donosimo vam i predloške za zečiće s različitim uzorcima, pa možete i njih isprintati ako želite (zalijepite šareni predložak na jednobojni karton i zatim izrežite zeku):

 

Zatvori

Emporium d.o.o. koristi kolačiće da bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo, da bi provodio redovne analize komunikacije i da bi zajedno s Vama mogao koristiti društvene mreže. Više o kolačićima.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel
Hotjar