0 Košarica
0

Naša web trgovina je zatvorena za narudžbe. Više informacija uskoro!

Početna Blog Hvala vam

Hvala vam

Datum objave: 07. 06 2021.

Dragi naši kupci,

od našeg osnutka prije 30-ak godina, zajedno sa Vašom djecom, i mi smo izrasli od malog veletrgovca baby i dječje odjeće, u jednu od najvećih specijaliziranih veleprodaja i web trgovina u Hrvatskoj.  

Naša web trgovina dvije godine bila je proglašena najboljom u svojoj kategoriji i zbog toga smo jako ponosni.

Sve ove godine cijeli naš tim trudio se isporučiti sve Vaše narudžbe u što kraćem roku i na Vaše zadovoljstvo.

U našem poslovanju imali smo uspone i padove, međutim, velike promjene u svijetu trgovine posljednjih nekoliko godina pokazale su se kao prevelika prepreka u našem opstanku.

Stoga nam je zaista žao što je došao trenutak sa Vama podijeliti vijest da smo odlučili prestati sa našom dosadašnjom djelatnošću do 15.12.2021. i nastaviti poslovanje u posve novom području.

Hvala svim našim djelatnicima, prošlim i sadašnjim, koji su omogućili da Emporium ipak ostavi mali trag u djetinjstvu Vašeg djeteta.

A posebno se želimo zahvaliti VAMA, našim kupcima, na strpljenju, vjernosti i podršci tokom svih ovih godina. Nadamo se da imate samo vesela sjećanja vezana uz avanture u kojima su Vaši klinci nosili našu odjeću (hvala na svim slikama sa rođendana i krštenja :)

 

__

Mirjana Pečnik
najvjerniji kupac, mama i direktor

Zatvori

Emporium d.o.o. koristi kolačiće da bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo, da bi provodio redovne analize komunikacije i da bi zajedno s Vama mogao koristiti društvene mreže. Više o kolačićima.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel
Hotjar