0 Košarica
0

Naša web trgovina je zatvorena za narudžbe. Više informacija uskoro!

Početna Blog Emporium (opet) najbolji hrvatski webshop u kategoriji dječja trgovina

Emporium (opet) najbolji hrvatski webshop u kategoriji dječja trgovina

Datum objave: 04. 04 2018.

Vijest je to koja nas je razveselila jednako kao i 2016. godine kad smo također bili trgovac godine u kategoriji dječje trgovine. Nagradu nam je dodijelio stručni žiri Web trgovac godine natjecanja (Shopper’s Mind) na prošlotjednoj konferenciji u Zagrebu. 

No, uz ocjene stručnog žirija, upravo su vaši glasovi i komentari koje ste ostavljali u prvom dijelu natjecanja bili presudni. Od mogućih 400 bodova koje dodjeljujete vi, naši čitatelji i korisnici, dobili smo visokih 385 bodova što nas je pozicioniralo na prvo mjesto u kategoriji

Uz zahvalu, častimo sa 20% popusta! 

Cijela Emporium ekipa od srca vam zahvaljuje na vašim glasovima, povjerenju i navici kupovanja kvalitetne dječje odjeće, obuće i opreme na našoj web trgovini. Tim povodom, od danas (4.4.) pa do subote (7.4.) častimo vas popustom od 20% na sve narudžbe robe iz novih kolekcija brendova Dirkje, BabybolKnot so Bad i D.Fussenegger.

Tvrtka Emporium, kao i naši prepoznatljivi brendovi Dirkje, Babybol, Koki, Niki, Knot so Bad, K's Kids, već su godinama simbol za povjerenje i kvalitetu. I, mada to može zvučati pomalo kao klišej, ne dopuštamo si kompromise kad je kvaliteta naše robe u pitanju te i dalje dajemo sve od sebe da bi vaše narudžbe došle u što kraćem roku na vašu adresu. 

Svaku sezonu redovito osvježavamo svoju ponudu novim artiklima, a ponosni smo i što nam dolazite u outlet trgovinu na u Novom Zagrebu gdje ste uvijek dobrodošli. 

Noviteti i razvoj web trgovine 

Nastavljamo s razvojem naše ponude, ali i kvalitete naše web trgovine. U budućnosti očekujte još veću dostupnost, upotrebljivost i praktičnost dostave i procesa narudžbe. 

Veselimo se što smo dio vaše obitelji i što smo tu uz vašu djecu kad odrastaju. Naš je moto bio i ostao - odjeća koja djeci dopušta da budu djeca

Hvala vam još jednom u ime svih Emporium zaposlenika!

Zatvori

Emporium d.o.o. koristi kolačiće da bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo, da bi provodio redovne analize komunikacije i da bi zajedno s Vama mogao koristiti društvene mreže. Više o kolačićima.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel
Hotjar