0 Košarica
0

Naša web trgovina je zatvorena za narudžbe. Više informacija uskoro!

Početna Blog 5 stvari koje ne biste trebali zaboraviti ponijeti na more

5 stvari koje ne biste trebali zaboraviti ponijeti na more

Datum objave: 27. 07 2016.

Ovogodišnja morska avantura vaše djece samo što nije počela. Ushićeno pakirate stvari i po 50-ti put pitate se niste li nešto zaboravili? 

Slobodno predahnete i brigama stanete na kraj jer smo za vas pripremili listu od 5 stvari koje nikako ne biste trebali zaboraviti.
O da, osobito ako je ovo vašem djetetu prvi ljetni odmor.

Nosiljka za bebe
Plaže često znaju biti nezgodne za dječja kolica pa su bolja opcija nosiljke. Osim toga, znanstveno je dokazano da nošenje djece poboljšava općenito zdravstveno stanje malog djeteta, a kada je dijete naslonjeno na majčinu kožu, temperatura njegove kože se normalizira. U Emporium web shop osim nosiljki nedavno smo uvrstili i marame koje su pogodne za nošenje bebe u različitim položajima. Takve marame savršeno podupiru kralježnicu, dok su nožice raširene u prirodnom položaju.

Šeširić za glavu
O štetnosti sunčevog zračenja ne trebamo posebno pisati. Ipak, podsjećamo da krema za sunčanje s jakim faktorom nije dovoljna da zaštiti vaše dijete u potpunosti. Naime, kremu ne razmazujete i po dječjem tjemenu, odnosno kosi, pa je taj dio tijela najbolje pokriti šeširićem. Pregledajte dječje šešire u našem web shopu snižene na ljetnih 50% i odaberite jedan za vašeg klinca.

Mreža za komarce
Ljetne noći toliko su dugo primamljive dokle nas ne počinju napadati komarci. Te male insekte nemoguće je izbjeći blizu vode. Ako ste vaš ljetni odmor odlučili provesti u kućici blizu jezera, mreža za zaštitu od komaraca trebala bi biti prva stvar koju ste stavili u vašu putnu prtljagu.

Pidžama / kombinezon
Lagani dječji kombinezon / pidžama dodatno će zaštititi kožu vašeg djeteta od uboda insekata, ali će ga isto tako i ugrijati kada se noću spuste temperature. U Emporium web shopu možete pronaći pidžame za bebe raznih uzoraka i modernih krojeva, koji su trenutno sniženi do 50%.

Dječji ručnik
Nina nana ručnik s vlaknima bambusa primjer je ručnika pogodnog za dječju kožu. Osim što je savršeno mekan, šivan je s malim džepićem za glavu pa su dječje uši odmah nakon kupanja dobro zaštićene od vjetra i moguće upale uha.

Zanimaju vas i ostale stvari s ljetne rasprodaje? 

Zatvori

Emporium d.o.o. koristi kolačiće da bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo, da bi provodio redovne analize komunikacije i da bi zajedno s Vama mogao koristiti društvene mreže. Više o kolačićima.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel
Hotjar