0 Košarica
0

Naša web trgovina je zatvorena za narudžbe. Više informacija uskoro!

Početna Blog 5 razloga zašto posjetiti Emporium outlet trgovinu u Novom Zagrebu

5 razloga zašto posjetiti Emporium outlet trgovinu u Novom Zagrebu

Datum objave: 11. 01 2018.

1. Velika ponuda artikala

Emporium outlet smjestili smo u sklopu svoje poslovne zgrade. Trgovina veličine 250 m2 dupkom je ispunjena velikim brojem artikala za djecu. Ovdje ćete u svakom trenutku naći daleko više proizvoda nego u našoj web trgovini

2. Većina ponude snižena od 50% do čak 80%

U outlet trgovini, osim sezonskog sniženja od 50% koje traje do 28.veljače 2018.,  imamo trajnu rasprodaju uzoraka, posljednjih komada robe ili robe s greškom do čak 80%! Istražite ponudu preko 20 brendova odjeće i opreme te edukativnih igračaka za djecu čiji omjer kvalitete i cijene čine "best buy" izbor. 

3. Kutak za klince, mjesto za parking

U dvorištu naše zgrade, čeka vas slobodno parkirno mjesto, svega nekoliko koraka udaljeno od outlet dućana. U kupovinu dođite sa svojim najmlađima koji mogu uživati u posebnom kutku za igru

4. Pomoć naših superEmporium teta

Niste sigurni u veličinu koja vam je potrebna? Tražite igračku primjerenu određenoj dobi? Naše iskusne i ljubazne superEmporium tete će vam rado pomoći savjetom i informacijom kako biste našli baš ono što vam treba. Rođendanske darove će vam rado zapakirati u ukrasne poklon vrećice.

5. Mogućnosti plaćanja

Baš kao i u našoj web trgovini, u Emporium outletu možete platiti onako kako vam najviše odgovara: gotovinom ili nekom od kartica kao što su American Express, MasterCard, Maestro, Diners i Visa.  

Vidimo se u Emporium outlet trgovini na adresi Velika cesta 97, Zagreb (Odra).

RADNO VRIJEME OUTLET TRGOVINE:

Ponedjeljak - petak: 8:00 - 16:00 sati
Subota: 9:00 - 14:00 sati
Nedjeljom i blagdanom ne radimo.

KAKO DO NAS

Zatvori

Emporium d.o.o. koristi kolačiće da bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo, da bi provodio redovne analize komunikacije i da bi zajedno s Vama mogao koristiti društvene mreže. Više o kolačićima.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel
Hotjar