0 Košarica
0

Naša web trgovina je zatvorena za narudžbe. Više informacija uskoro!

Početna Blog 3 vrste igračaka koje će Vaša beba obožavati

3 vrste igračaka koje će vaša beba obožavati

Datum objave: 26. 11 2018.

Na police naše trgovine i stranice našeg webshopa ponovno su stigle igračke poznate švedske marke - TeddyKompaniet.

To su igračke vrhunskog dizajna, posjeduju Oeko-Tex markice (što znači da ne sadrže štetna bojila i materijale), nezapaljive su i šivane tako da se neće potrgati kada ih se navlači ili baca.

Ne morate se brinuti da će vaše dijete ostati bez svog najboljeg prijatelja, jer on je praktički neuništiv!

PLIŠANCI

Sve s čim se možemo maziti nama se sviđa! Plišanci su najbolji izbor za vašu bebu- mekani i nježni, pomažu vašoj bebi razviti osjet dodira.

Teddykompaniet plišanci sigurni su za djecu svih uzrasta - njihove oči, nosevi i slični dodaci posebno su ušiveni da ih bebe ne mogu isčupati i progutati.

 

 

 

Jednorog Estelle savršen je izbor za svaku malu princezicu. Čak ju je i švedska princeza Estelle odabrala za svoju najbolju prijateljicu. Mekana i preslatka, uz nju se lakše utone u san 

 

 

 

 

 

 

 

Medvjedić Eliot plišanac je vintage izgleda i vraća nas u djetinjstvo- vaše dijete će  ovog medvjedića pamtiti cijeli život. Pravi pratitelj u svim avanturama 

 

 

 

 

 

Preslatka ljama mekana je poput oblaka.

Ova ljama nema ime, ali možete ga sami izabrati sa svojim djetetom

 

 

 

 

GLAZBENI VRTULJCI

Vi možda gledate na glazbene vrtuljke kao ukrase, ali u suštini to može biti prva igračka vaše bebice- nešto na što se može fokusirati onih prvih par mjeseci kada jedino što može je ležati na leđima.

Vrtuljak montirajte na onu stranu na koju vaša bebica najčešće gleda, oko 30 cm od njenog lica. Naravno, kada nauči pružati ručice i primati stvari, uklonite vrtuljak prije nego ga ima priliku povući na sebe.

Ovi glazbeni vrtuljci uspavljivat će vašu bebu tradicionalnom Brahmsovom uspavankom.

PROSTIRKE ZA IGRU

Kada vaša beba postane malo aktivnija, pružite joj nešto s čim se može zabaviti.

Prostirke za igru sadrže viseće igračkice koje vaše beba može gledati i posezati za njima - što će joj pomoći da razvije mišiće potrebne za okretanje i puzanje.

Pokušajte odabrati prostirku u nježnim bojama te onu s igračkicama koje ispuštaju razne zvukove (poput zveckanja) ili imaju nakačeno ogledalo.

Zatvori

Emporium d.o.o. koristi kolačiće da bi poboljšao Vaše korisničko iskustvo, da bi provodio redovne analize komunikacije i da bi zajedno s Vama mogao koristiti društvene mreže. Više o kolačićima.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel
Hotjar